La salut integrativa és un model, un concepte de salut.. tot i que ens agrada percebre-ho també com una filosofia de treball coherent amb una percepció de globalitat de la persona.

Confiem en aquest model integratiu i conscient perquè té en compte la totalitat de l’ésser humà : des de l’aspecte bioquímic, biomecànic, biodinàmic... la ment , les emocions, el cos físic , els hàbits de vida, les relacions i el medi en el que viu la persona.

Un mosaic està format de diferents peces , i alhora totes elles formen un dibuix.

Cadascuna de les peces des de la seva posició té un rol, una especialitat, una funció... però alhora, juntes tenen sentit, i creen una imatge, un dibuix.

Com l’exemple del mosaic i amb la finalitat de poder-te ajudar en la teva demanda de millora en la salut... el nostre model terapèutic es fundamenta en el treball transversal en equip; per tal de respondre a la teva demanda escollint l’objectiu terapèutic més adient.

Jessica Hernández

OSTEÒPATA I FISIOTERAPEUTA

Veure CV

JÈSSICA HERNÁNDEZ SÁNCHEZ:

RESPONSABLE PROJECTE MOSAIC. FISIOTERAPEUTA, OSTEÒPATA.

Què bonic és mirar enrera i saber que ets on ets ara mateix producte de les teves decisions, dels teus aprenentatges, dels teus silencis , dels teus crits …ets el teu camí… I aquí estic buscant les paraules que em permetin explicar-te la meva breu història , la meva mirada i el meu projecte de vida professional  que no és altre que acompanyar-te a assolir el teu màxim potencial de salut, des de la teva autenticitat, simplement reestablint l'equilibri funcional d’aquelles estructures, eixos, ritmes, densitats, fluids que necesiten ser escoltats.

D’alguna manera l’Osteopatia m’ha permès mirar amb més respecte i humilitat   la grandiloqüència del cos humà…Vaig endinsar-me en el món de la Fisioteràpia ( 1998)  amb 18 anys, inicialment amb una visió més intrusiva i invasiva que  la que tinc actualment, en el procés de recuperació del cos davant qualsevol malaltia, lesió o disfunció … Amb 23 anys i després de diferents vivències en centres de Rehabilitació en l’àmbit geriàtric,  traumatologia, neurològica i respiratòria … prenc la decisió de marxar a França a la cerca de respostes, allà em trobo amb un sistema sanitari diferent, amb formacions obligatòries finançades pels propis hospitals , un llarg camí de 3 anys que em permet omplir-me les butxaques de molts recursos. Amb 26 anys decideixo montar la meva primera consulta a Molins de Rei  i iniciar els estudis D’Osteopatia ( 2006-2012) a l’escola de Concepte Osteopàtic  d’en Roland Lorrilleux,  començo aquí  un preciós  camí a l’origen ,a la integració, a l’interdependència,  a la subtilesa, a l'homeòstasi, als cicles, a les respiracions, a aprendre tots els patrons i descobrir-ne que en realitat tot és vàlid, que no n’hi ha un, únic i perfecte… la importància de l’harmonia …

Tinc formació  en l’àmbit de la Posturologia Integrativa, Sohier, Endocrinologia, Osteopatia en Ginecologia,, Obstetricia, Pediatria Biodinàmica, Ginecologia Transgeneracional, Embriologia …

Em fa molt feliç poder fer aquest camí de la mà de persones que empatitzen amb aquesta mirada, creant una dinàmica de treball plena i vocacional…Benvingudes a Mosaic!

Montse Castillo

FISIOTERAPEUTA I OSTEÒPATA

Veure CV

MONTSE CASTILLO REBOLLO:

FISIOTERAPEUTA I OSTEÒPATA

Fisioterapeuta (Universitat de Blanquerna) i Osteopata (escuela ECO .Barcelona). Formació en drenatge limfàtic manual, fibròlisis diacutanea amb ganxos, osteopatía en ginecología i obstetricia, tensegritat en osteopatia con Alain Gehin, Pediatria biodinámica (amb Isabel hurtado i Alicia Escardó, escola ECO.Barcelona), Postgrau embriologia en biodinàmica (Marc Damoiseaux, E.C.O).

La meva arribada a l’osteopatia va ser totalment casual, després d’estar treballant en consulta privada com fisioterapeuta, va arribar un punt en que necessitava més recursos per poder tractar les diferents patologies que se’m presentaven en el dia a dia. Va ser quan vaig conèixer l’osteopatía (fa mes de 12anys) i vaig decidir ampliar els meus coneixements, obrint-se davant meu un abordatge de l’ésser humà tan diferent, tan global i a la vegada fascinant. Per mi la osteopatía em fa entendre que no podem separar la part física, mental i espiritual del pacient, perquè cada persona sent i viu la seva malatia o el seu problema de diferent manera i s’expressa diferent al seu cos. M’agradava perque aquí no havia cap protocol a seguir, cada persona tenia el seu individual que teniem que trobar.

Com sempre explico en la consulta, l’osteòpata s’encarrega de donar una petita informació al cos amb diferents tècniques manuals (estructurals, funcionals, viscerals, craneals…) depèn la necessitat del pacient per ajudar al cos a trovar el seu equilibri. Simplement som una ajuda perque el pacient pugui retrobar la seva salut.

El meu recorregut és més ampli amb adults, però també treballo bebès i nens durants els seus canvis evolutius i embarassades.

No esperis a que el teu cos et cridi, ajudem-lo quan ja et xiuxiueja que el camí sempre serà més curt!!

Marta Serra

OSTEÒPATA I CAFE

Veure CV

MARTA SERRA ESTOPA:

CAFD I OSTÈOPATA

Osteòpata D.O i Llicenciada en Ciències de l'Activitat física i l'Esport. 

Formada en osteopatia biodinàmica, pediatria, somatoemocional i posturologia neurosensorial.

El meu objectiu en les sessions d'osteopatia és, a través d'un enfoc biodinàmic, fluidic, funcional i energètic; i respectant els principis generals de la medicina, que la persona reconegui en ella el seu potencial per poder restaurar la salut i trobar el seu equilibri global.

Qualsevol dolència, estructural, visceral, hormonal, neurològica, immunològica, emocional... Ens mostra un bri de salut i l'osteopatia és la meva eina per trobar-la i potenciar-la.

Què et puc oferir? T' ofereixo un acompanyament terapèutic, holístic i respectuós, un fulcre on sostenir-te per avançar en el teu procés curatiu.

Acompanyar-te en un camí, per tornar a la matriu original, d'on provenim, del tot.

De l'ou embrionari perfecte. T'hi apuntes?

Susana Linares

OSTEÒPATA SOMATO EMOCIONAL

Veure CV

SUSANA LINARES KRAFT:

PSICO-OSTEÓPATA

La vida me ha llevado a buscar una comprensión de lo que el cuerpo necesita expresar. Es el aspecto emocional en el cuerpo, que se manifiesta con una sintomatología y necesita ser entendido y atendido. Con mi formación y experiencia trato con todas la ramas de la osteopatía (visceral, craneo-sacral y estructural) y con osteopatía pediátrica, considerando si requiere otros recursos como la liberación somato-emocional, la biodescodificación, así como técnicas transgeneracionales.

En mi abordaje me enfoco siempre en la salud y trabajo para reforzar la capacidad intrínsica de autocuración que tiene cada uno.

Quien no conoce o ha experimentado un síntoma que perdura en el tiempo? Como un dolor de hombro persistente, o un esguince que sigue doliendo después de seis meses o un lumbago que se repite cada año en la misma época de año? Buscamos el origen juntos?

Cada persona es única por lo tanto cada tratamiento lo realizo individual y muy específico.

Puedo atender también en inglés o en alemán.

Judit Sàbat

OSTEÒPATA I FISIOTERAPEUTA

Veure CV

JUDITH SÀBATH:

FISIOTERAPEUTA

El meu nom és Judith i sóc fisioterapeuta. Actualment estic també acabant el màster d’osteopatia a la ECO de Barcelona i m’encanta poder combinar totes les disciplines en les que m’he format en l’àmbit de la salut per poder oferir una atenció  més complerta a l’usuari.

Potser amb la branca que més m’identifico, és la fisioteràpia respiratòria. Vaig tenir la sort de tenir molts bons mestres a l’escola de fisioteràpia, com també una experiència molt centrada en aquesta especialitat, durant els dos anys que va durar la meva estada a França, que van despertar un interès en mi, que ha fet que continuament estigui formant-me i mantenint-me al corrent de totes les novetats i que combino amb els coneixements que m’està oferint l’osteopatia, per ajudar d’una forma molt més complerta a les persones que em vénen a veure.

Aquesta visió integrativa, també l’he adoptat en la forma que tinc de treballar la fisioteràpia considerada més tradicional, tot anant a buscar el treball global amb l’usuari per acompanyar-lo en el seu camí cap al benestar.

I bé, com que no només treballo, també m’agradaria explicar-vos amb què més m’identifico per a que em conegueu millor. Doncs bé,  vaig cursar música a l’escola Municipal de Molins de Rei on vaig aprendre a tocar el saxo.  També vaig Llicenciar-me en Belles Arts, just dos anys abans de fer un cop de timó i dirigir-me cap al món de la salut, però cal dir, que dibuixar i pintar, encara segueix sent part de la meva vida, estudis i bàsicament del que sóc. M’encanta caminar per la muntanya i fer excursions, anar a concerts, veure exposicions, però sobretot, m’agrada fer-ho acompanyada de la meva familia i els amics.

Ara que ja sabeu qui sóc, que tinc la sort de dedicar-me a una professió que adoro i m’apassiona i que també sabeu a on trobar-me, doncs si em necessiteu, ens veiem a MOSAIC

Raquel Godall

FISIOTERAPEUTA SÒL PÈLVIC

Veure CV

RAQUEL GODALL:

FISIOTERAPEUTA SÒL PÈLVIC

Soc la Raquel Godall, fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia i obstetrícia.

Sempre he tingut la sensació de que no es donava l’atenció necessaria a la dona (ja fos en la etapa de descobriment de la menstruació, educació sexual, embaraç, post-part, menopausia, etc.). Volia dedicar-me a ajudar-nos, a donar-nos l'atenció que mereixem i es per això que durant la carrera, vaig descobrir aquesta branca de la fisioteràpia i en fer les pràctiques vaig descobrir tota la feina que es podia fer per millorar la vida de la dona.

M'agrada treballar segons les característiques de cada persona que ve a consulta, adaptar-me al seu esport, a les seves passions i a la seva manera de fer, perquè es així com crec que un tractament pot avançar cap a la bona direcció. Tendeixo a explicar tot el que se i veig de forma que sigui fàcil d'entendre, ja que molt sovint ens trobem perduts quan ens expliquen amb paraules tècniques els diagnòstics.

M'apassiona la meva feina, m'agrada ajudar als demés i sempre donar el 100% dins i fora de la consulta.

Formacions:

- Grau universitari en Fisioteràpia + menció internacional en fisioteràpia esportiva 
- Fisioteràpia uro-ginecològica
- Mètode Pilates terra
- Activitat física i exercici terapèutic en la recuperació post-part
- Exercici terapèutic en la dona 
- Fisioteràpia aplicada a la sexologia en els processos oncològics de la dona

Quina serà la meva funció a MOSAIC? la meva funció serà tractar tota la patologia relacionada amb el sòl pelvià. El sòl pelvià es el conjunt d'estructures relacionades amb els músculs, tendons, ossos, òrgans, etc. de la pelvis incloent la valoració de l'abdomen i de la lumbar.

Blanca Rosa

OSTEÒPATA I FISIOTERAPEUTA

Blanca Rosa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vel tristique enim. Nam ut interdum diam, placerat luctus mauris. Duis et tempor lorem, vel facilisis nunc. Etiam ac dolor pretium, feugiat lacus non, dignissim turpis. Nunc dictum felis id nulla cursus, et condimentum tellus hendrerit. In placerat nibh enim, sit amet vestibulum velit tempus a. Donec venenatis facilisis quam ut tincidunt. Suspendisse potenti. Sed scelerisque ex nec urna commodo, at euismod lectus aliquam. Integer accumsan lorem ac dolor lacinia efficitur. Duis aliquam augue aliquet rutrum ultricies.

Yolanda Tarriño

PODOPOSTURÒLOGA

Veure CV

Yolanda Tarriño García:

PODOPOSTURÒLOGA

Hola, soc Llicenciada en Podologia per la UB des del 2001 i sempre he tingut passió per aprofundir en l'enteniment del cos humà.

Després d'exercir en solitari durant 9 anys a Espanya, combinant l'àmbit públic (Hospital del Fòrum/Bonanova i Hospital Clínic) i privat (Mútua Llatina i altres clíniques privades), vaig tenir l'oportunitat de traslladar-me a Londres, on vaig treballar com a podòloga durant 9 anys, coneixent una altra filosofia de treball en equip al costat d'altres podòlegs.

Durant la meva estada a Anglaterra vaig rebre formació en l'ús de LLT (làser de baixa freqüència), molt útil en el tractament del dolor, inflamació i millora de la qualitat del teixit (com per exemple cicatrius).

En aquest període, també vaig tenir la fortuna de conèixer a una companya que em va introduir en el món de la posturologia, la qual m'ha canviat la vida enriquint-me professionalment i donant-me una visió més holística en el tractament i comprensió del funcionament del cos.

Em vaig formar com a posturòloga durant 4 anys a l'Escola Villeneuve a Madrid, on vaig tenir la sort de conèixer a grans professionals i companys que em van obrir camí a altres formacions com la Psicobiodescodificació i el Par Biomagnètic.

Actualment continuo estudiant i formant-me en reflexos primitius i Par Biomagnètic, els quals em semblen apassionants per a continuar aprenent sobre la gran meravella que és el cos humà.

Quan realitzo un Estudi Postural i després de l'escolta del cos trio d'entre totes les eines que disposo les que considero idònies per a solucionar el motiu de consulta. I si la col·laboració d'una altra companya és necessària, no dubtaré a ser honesta i derivar-te perquè puguis tenir el millor tractament possible. M'encanta el treball en un equip multidisciplinari!

Si em necessites estaré disposada a donar-te el millor de mi i acompanyar-te amb molt d'afecte.

Gemma Coll

ADMINISTRATIVA

Manoli Gutierrez

ADMINISTRATIVA

Marta Perpiña

METGESSA INTEGRATIVA

Veure CV

DRA. MARTA PERPIÑÁ SINGLA:

METGE INTEGRATIVA

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2000).

Postgrau en Homeopatia per la Universitat de Barcelona- Les Heures (2006)

Màster en Biorressonància  per la Universitat De Granada (2012)

Màster en Teràpia Neural per la Universitat de Barcelona (2016)

De petita ja volia ser metgessa. Començant per la típica devoció a un pare metge, que gaudia de la seva professió, i que tenia una visió àmplia del concepte de guarir, em vaig adonar que aquest era el meu destí.

Quan t’agrada la teva professió, mai acabes d’estudiar, de formar-te i d’intentar saber més per a ajudar. Així que, a més dels estudis i cursos reglats, vaig fer el Màster d’Homeopatia, que em va obrir a veure la Medicina des d’una altra perspectiva més global. I un Màster em va portar a un altre (Biorressonància, Teràpia Neural), a més d’altres cursos, per tal d’acabar comprenent l’ésser humà com un tot, i que el dolor físic i mental van de la mà.

De vegades no estem preparats per a poder millorar amb un sol tipus de tractament, així que vaig voler tenir múltiples opcions per a acompanyar els pacients, o per a poder saber  on dirigir-los per tal d’assolir la Salut.

Taida Gómez

LOGOPEDA INTEGRATIVA I TERAPEUTA GESTALT

Veure CV

TAIDA GÓMEZ:

LOGOPEDA INTEGRATIVA I TERAPEUTA GESTALT

Com a logopeda, dono molta importància a tota la vessant de Teràpia Miofuncional. Les funcions reflexo-vegetatives orals – respiració, succió, masticació i deglució – van de la mà amb la morfologia oro-facial (problemes d’oclusió, ATM, etc.), i són el fonament de qualsevol forma de comunicació, parla, llenguatge, i veu. Les treballo seguint l’ordre de maduració i organització neurològica, i a partir d’aquí, afino el treball logopèdic pertinent, que resulta molt més eficaç havent-ne situat les bases.

El meu objectiu és ajudar a les persones a trobar els seus propis recursos en el seu “aquí i ara”. A auto-realitzar-se desenvolupant el seu potencial, millorant la seva existència i la dels que les envolten.

Perquè la meva mirada és global, holística, entenent a la persona com un tot integrat (cos-emoció-ment-espiritualitat) que viu dins d’un sistema familiar, social i cultural, sanitari, escolar, i mediambiental.

M’oriento cap a la salut i el desenvolupament, entenent la patologia com un símptoma, una crida del sistema que demana retornar cap a la vitalitat i la realització.

Ariadna Grané

OPTOMETRISTA COMPORTAMENTAL

Veure CV

Ariadna Grané Carrilero:

OPTOMETRISTA COMPORTAMENTAL

Vaig començar a treballar d´optometrista comportamental l´any 2003. Trajectòria de 20 anys de professió amb tècniques de rehabilitació visual d´ambliopies, estrabismes, disfuncions binoculars, reflexes primitius i problemes d´aprenentatge. Durant tots aquests anys no he deixat de formar-me, he implementat xerrades i docencia tant a escoles, pares com a diferents professionals.  D´altra banda, sempre he estat en col.laboració amb altres professionals perque considero que la optometria i la teràpia visual, igual que altres disciplines, ha de partir d´un treball global, integrat i multidisciplinar.

Optometrista Comportamental. Col.legiada número 16314.

Diplomada en Òptica i Optometria ( Terrassa, 2003)

Especialitzada en Optometria pediàtrica, teràpia visual i desenvolupament infantil.

Docent en el Master de Posturologia. ( any 2016-2020). Universitat de Barcelona.

Col.laboració i docent en el curs de osteopatía vestibular. Seminari Optometria.  Organitzat per l´osteòpata Sergi Lucas. 2018-2020

Docent  postgrau “Dislèxia”. Centre d´estudis psicològics ISEP. Modul de visió i aprenentatge. 2007-2009

Docent en xerrades a pares i professors en diferents escoles i instituts de secundaria com l´IES Joan Brossa i IES Flos i Calcat de Barcelona. 2008-2009.

Membre del COOOC . Col.legi Oficial d´Òptics i Optometristes de Catalunya.

Membre associada de la ACOTV. Associació Catalana d'Optometria i teràpia visual

Assistència a congressos organitzats pel Col.legi oficial d´òptics Optometristes. Optom des de l´any 2003. L´ultim congrès que he assistit és l´OPTOM organitzat el passat mes d´abril de 2022 a Madrid.

Assistència a congressos de Posturologia. UB. Barcelona. Dirigit pel Dr. Ignasi Beltran. 2016-2020

Formació en posturologia. Curs organitzat pel COOOC. Impartit pel Dr. Beltran 2017. Barcelona

Formació en visió esportiva. Tècniques de rehabilitació . ACOTV. 2021

Formació en desenvolupament neurofuncional i problemes de lateralitat impartit perl Dr. Jordi Catalan. Barcelona 2020-2022

Curs organitzat sobre visió, postura i prismes. Organitzat pel ACOTV. 2019

Curs sobre neuroplasticitat cerebral i teràpia visual. Susan Barry. Madrid 2012

Formació en desenvolupament Neurofuncional infantil i procés d'unificació cerebral. Impartit pel Instituto Médico del Desarrollo Infantil. Barcelona, 2009-2012

Curs postgrau sobre Trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat. Samuel Rodriguez UAB. 2009-2010

Curs sobre teràpia visual i  fototerapia syntonics . Stephan Collier. 2006 , 2007 i 2008

Curs sobre reflexes primitius . Impartit per Elena Mora i Ana Vargas. 2006

Master d´especialització en diagnòstic i tractament d´ambliopies, estrabismes,  teràpia visual i problemes d´aprenentatge. CEO. Pamplona, 2005.

Curs sobre método Padovan. Impartit per la Teresa Feliu. Barcelona. 2007

Cursos d'especialització impartits pel Dr .Robert Sanet en col.laboració amb Pacific University College of Optometry. Optometria Pediàtrica Avaluació i tractament de Reflexes primitius. Madrid, 2006.

Elena Basteiro

LLEVADORA I CONSULTORA DE LACTÀNCIA

Veure CV

ELENA BASTERIO GINES:

LLEVADORA I CONSULTORA LACTÀNCIA

Elena Basteiro Gines llevadora des del 2010 i consultora certificada en Lactancia ( IBCLC) des del 2019

Treballo de manera individual a la consulta, durant l'embaràs en resoldre dubtes sobre embaràs, part i postpart i acompanyar a què us empodereu del procés i prengueu decisions conscients. Us puc ajudar en l'assessorament al pla de naixement, extracció de calostre prenatal, massatge perineal. A l'inici i establiment de la lactància quan sorgeixen més dificultats, en introduir alimentació complementària, en la incorporació a la feina o quan es desitja planificar un deslletament respectuós.

Treballo de manera grupal, en petits grups per aconseguir recursos, informació sobre diferents temàtiques en lactància i aprofitar la força que dona el grup per compartir entre iguals.

Formar part de MOSAIC, Molins Salut integrativa Conscient, em permet que la meva feina s'integri i es complementi amb la feina d'altres professionals de l'equip, que compartim una mirada cap a la salut d'una manera integral, veient a la persona en el seu global, això a la vegada enriqueix la meva feina, es crea una sinergia entre els altres membres de l'equip.

Sandra Escartin

FARMACOLOGIA - PNIE

Veure CV

SANDRA ESCARTIN:

FARMACOLOGIA - PNIE

El meu nom és Sandra Escartín @foody_do. Soc Farmacèutica amb màster en  PNIE o psiconeuroinmunoendocrinología clínica (Institut Xevi Verdaguer), curs de mètode sintotérmico-desordres de la Fase Fol·licular (Osana Salut Academy) i Postgrau en Microbiota Intestinal (Regenera). Actualment estic estudiant el Grau de Nutrició Humana i Dietètica (Universitat Isabel I).
Soc una ment curiosa, activa i creativa. La meva passió per la medicina, la nutrició i el cos humà són el motor que em mou per a continuar aprenent i estudiant.

Al llarg de la meva trajectòria professional he anat experimentant diferents àmbits. En els meus inicis vaig començar treballant en oficina de farmàcia el que em va ajudar a aprofundir els meus coneixements en farmacologia i malalties cròniques. Després vaig tenir l'oportunitat de treballar en el sector de la Indústria com a responsable de projectes de Recerca i desenvolupament de cosmètica i cura de la pell. Va ser en aquesta última etapa quan, després d'experimentar problemes de salut, el meu afany per la recerca em va impulsar a fer el salt cap a la meva formació com PNIE.

Des que vaig estudiar PNIE la meva visió per la salut va canviar per complet. Vaig descobrir una nova manera d'ajudar a les persones i de promoure la salut. A partir de llavors el meu objectiu és acompanyar a totes a aquelles persones que porten temps buscant les respostes als seus problemes mitjançant eines bàsiques i des d'un punt de vista integratiu i funcional: l'autoconeixement, la suplementació, l'estil de vida i l'alimentació.

Anna Graupera

BIOQUIMICA, BIOTECNÒLOGA, PNIE

Veure CV

ANNA GRAUPERA MOYÉS:

BIOQUIMICA, BIOTECNÒLOGA, PNIE

El meu nom és Anna, des de petita m'ha interessat la salut i el cos humà i he volgut contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones.

La meva curiositat em va portar a estudiar la llicenciatura de Biotecnologia i el Màster en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina. Durant molts anys he estat contribuint i treballant en l’àrea de la salut humana, des de la medicina convencional i la indústria farmacèutica.

Amb el temps he après – i encara ara – que hi ha molts factors que contribueixen a la salut i al benestar de les persones. L'aplicació de la PNL, la pràctica de ioga i moviment corporal juntament amb la PNIE, m'han ajudat a entendre millor l'impacte real i la importància d'un enfocament integratiu i holístic com a camí per retrobar la salut i el benestar. Més enllà del sobreviure, vaig al Ser, a l’Estar; al VIURE.

La meva intenció és acompanyar i servir totes aquelles persones que vulguin millorar o optimitzar el seu estat de salut amb les habilitats i eines que disposo i vaig adquirint en el meu camí.

Si vols, ens acompanyem.

Formació i recursos

• Master en PsiconeuroimmunoEndocrinologia.
• Postgrau en microbiota.
• Master en Bioquímica, Biologia Molecular i
• Biomedicina.
• Biotecnologia.
• Ioga Sensible al trauma.
• Ioga Hatha/vinyasa i Jivamukti
• Somatic Experiencing ® - en formació.
• Teràpia Corporal Integrativa (TCI) - en formació.
• PNL Practitioner.
• IG

Laura Vargas

NATURÓPATA I PNIE

Veure CV

LAURA VARGAS

NATURÒPATA. AROMATERÀPIA. DIETOTERÀPIA.PNIE

Soy Laura Vargas.

Durante muchos años he trabajado como técnico de farmacia, pero al poco de empezar comencé también a formarme en naturopatía, dietoterapia, aromaterapia y PNIE, dándome cuenta que era el camino que realmente quería seguir.

Con esta visión holística podemos ir a la raíz del problema para solucionarlo y no tratar solo el síntoma.

Te doy las herramientas para que a través de la alimentación y si es necesaria la suplementación, te empoderes de tu salud.
Porque la cosa no va de vivir más a cualquier precio, si no de tener una buena calidad de vida.

Canvi de paradigma en el
rol del pacient

El pacient participa de forma proactiva en el seu procés de salut. Es responsabilitza , s’empodera dels seus actes i de la seva importància en el procés de salut...

Només quan s’és conscient hi podem posar llum.

Focus principal en la
recerca de l’origen

La nostra mirada va encaminada a entendre el perquè de la teva consulta, no centrant-nos només en el símptoma , sino en la seva expressió , la seva comprensió ,el seu fil conductor, el terreny...

T’acompanyem a assolir el teu màxim potencial de salut, coneixent la teva història, el teu procés, el teu passat  i el teu present.