Assessorament Psicopedagògic i Terapeuta Sistèmica

La nostra proposta és la d’acompanyar a les persones en el seu camí. L’equilibri emocional és un element clau per anar cap a la plenitud, i amb el nostre enfocament en les emocions i el sistema familiar volem acompanyar-te a arribar-hi. La resiliència davant dels reptes de la vida és fonamental, i el tipus de treball en aquest àmbit és clau.

Ajudar les persones a descobrir les seves habilitats i potencialitats és una de les tasques del terapèuta. La seguretat en un mateix és essencial per al creixement personal i professional.

Cada persona és única, i per tant, cada acompanyament ha de ser personalitzat segons les necessitats individuals de cadascú.

Demanar cita

Assessorament Psicopedagògic i Terapeuta Sistèmica
Assessorament Psicopedagògic i Terapeuta Sistèmica

Serveis que t'oferim

 1. Teràpia Sistèmica Familiar: La teràpia sistèmica se centra en les relacions familiars i els patrons de comportament. Ajuda a millorar la dinàmica familiar i a promoure el benestar de tots els membres.
 2. Acompanyament Emocional Infantojuvenil: Proporciono suport emocional als infants i adolescents per ajudar-los a gestionar les seves emocions i fomentar l’adaptació i el creixement personal (expertesa en situacions d’acollida i adopció).
 3. Musicoteràpia:
 • Prenatal: Utilitzo la música com a eina terapèutica durant l’embaràs. Aquest servei pot ajudar a reduir l’ansietat, millorar el vincle amb el nadó i afavorir el benestar emocional de la mare.
 • Infància i adolescència: Els ajudarà a la regulació emocional, a la millora d’habilitats socials, expressió corporal i la predisposició cap a l’aprenentatge.
 • També acompanyo a través de la musicoteràpia a infants amb necessitats educatives de suport educatiu.
 • Edat adulta: Suport per a la reducció de l’estrès i ansietat, l’expressió emocional, comunicació i habilitats socials i cap a la millora de la qualitat de vida.
 1. Gestió de l’Estrès del Docent: Proporciono recursos i estratègies per ajudar els docents a gestionar l’estrès i a mantenir el seu benestar emocional mentre treballen amb infants i famílies.
 2. Tallers:
 • Teràpia Sistèmica: Ofereixen la base sobre els principis sistèmics de manera vivencial amb l’objectiu de treballar l’equilibri del sistema familiar per arribar a tenir una vida més plena.
 • Empoderament del Llinatge Femení: Centrat en la força i la resiliència de les dones.
 • Empoderament per a Adolescents: Especialment útil a l’hora de triar estudis universitaris o de cicles formatius.
 1. Formació:
 • Introducció a la Pedagogia Sistèmica per a Mestres: Proporciona eines per aplicar els principis sistèmics a l’educació.
 • Gestió de l’Estrès del Docent: Ajuda els docents a identificar, i regular les emocions per reduir l’estrès i ansietat.
 • Benestar Emocional per al Professorat: Fomenta el benestar dels professionals de l’ensenyament per tal que puguin acompanyar als infants i famílies des de la presència i la calma.